Vali Fidan Derinkuyu'da Muhtarlarla Buluştu Vali Fidan Derinkuyu'da Muhtarlarla Buluştu

Yeni dönemde Nevşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Rasim Arı, iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kahraman, Ömer Özaltın, Samet Kafalı, Hurşit Şimşek, Fatih Altuntakan, Yılmaz Özaltın, Ramazan Köybaşı, Hatice Saygı, Feyzi Aygün, Murat Yavuz, Tolga Kadıoğlu, Fatih Doğan ve Muhammed Yiğit Başkan Arı’ya hayırlı olsun dileklerini iletmek ve işbirliği imkanlarını değerlendirmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Başkan Arı, NESİAD yönetimine Nevşehir’in ekonomik ve sosyal potansiyeli hakkında bilgi verdi. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ise, iş dünyasının belediye ile olan iş birliğine önem verdiğini ve Nevşehir’in kalkınması için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonrasında Başkan Arı, NESİAD yönetimine teşekkür ederek, işbirliği ve ortak projeler konusunda açık olduğunu belirtti.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Nevşehir’in kalkınması ve gelişmesi için işbirliği ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.