Kapadokya'da cast ajans faaliyeti gösteren Veritascastajans'tan önemli açıklama:

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Nevşehir'de Açıldı Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Nevşehir'de Açıldı

"Son günlerde yaşanan cast ajans adı altında yapılan dolandırıcılık konusunda Nevşehirlileri uyardı.

Dizi oyuncusu olma hevesine kapılanlar dolandırıcıların iştahını kabarttı. Vurguncular sahte ajans kurup 'Dizilere oyuncu aranıyor' ilanlarıyla halkı kandırıyor, başvuranlardan 'Kayıt, fotoğraf ücreti' adı altında para alıyor. Vurgun miktarının milyonları bulduğu belirtiliyor. Reklam, sinema ve dizilerde oynayarak kolay yoldan şöhret olmak ve para kazanmak isteyenler sahte cast ajanslarının ağına düşüyor. Binlerce lira ücret toplayan umut tüccarları, hiçbir vaadi yerine getirmiyor.

İlimizde faaliyet gösteren ve dizilere oyuncu gönderen Veritascastajans yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaparak aileleri tuzağa düşmemeleri konusunda uyardı.'Bu tür ajanslar genellikle il il gezerek insanları kandırıp paralarını alır hatta senet bile imzalatır.

Özellikle büyük otellerde görüşme yaparak insanların güvenini kazanırlar. Ama ortada ne film ne proje vardır ne de bir çalışma. Fotoğraf çektikten sonra cast listemizde yer aldınız diyerek karşılığında para alarak şehirden ayrılırlar. İnsanlar da umut ettikleri için bu ajanslara kanar. Sonra yıllarca film ajansından bizi arıyacaklar diye bekler dururlar.

Nevşehir ve çevresinde oyuncu adayları arıyoruz sözlerine sakın inanmayın. Vatandaşlarımız lütfen uyanık olsun ve ciddi ajanslar dışında kimseye para kaptırmasın' dedi.

Veritas Cast Ajans olarak her biri kendi alanında uzman olan kadromuz ile çalışmalarımızı dizi, sinema ve reklam projelerinde sürdürmeye devam ediyoruz.Sizlerde safir dizimizde ve yeni başlayacak projelerimizde aramıza katılabilirsiniz.Kayıtlarımızda herhangibir ücret alınmamaktadır."