Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti heyeti, AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili Süleyman Özgün'ü TBMM'deki odasında ziyaret etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi’den Rektör Aktekin’e Ziyaret Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Ziyarette konuşan NGC Başkanı Ekici, Milletvekili seçilen Özgün'ü tebrik ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ekici, Özgün'ün AK Parti teşkilatlarında yetişmiş ve İl Genel Meclis Başkanlığı yapmış birisi olarak kentin tüm sorunlarına hakim olduğunu söyledi.

Özgün'ün kentin sorunlarını Ankara'da gündeme getireceğine inandığını ve bu sorunların çözümü noktasında şehrin kendisinden beklentisi olduğunu ifade eden Ekici, gazeteciler olarak sorunların çözümü noktasında Özgün'ün her zaman destekçisi olacaklarını kaydetti.

'VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgün de Başkan Ekici ve beraberindekilere teşekkür etti.

Özgün, 'Şehrimizin bütün sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü için de ilk günden itibaren çalışmalara başladık. Biz vatandaşlarımıza yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz sözleri de yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda basınımızın desteği son derece önemli. Bugüne kadar bize destek olan basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kendilerinden destek bekliyoruz. Siyasetçi ve basın ayrılmaz. Biz de şehrimizin menfaatleri için basın mensupları ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

Başkan Ekici, ziyaretin anısına Özgün'e Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.