‘Yumurta-yı Hümayun’ Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi ‘Yumurta-yı Hümayun’ Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi

TRT ekranlarında dün akşam yayınlanan Süper Final'de 20. Bölümünde Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla'nın yaptığı Sen Türkülerini Söyle'nin jüri koltuğunda Cengiz Özkan, İsmail Altunsaray, Öykü Gürman, Aysun Gültekin ve Emre Yücelen oturuyor.

Yarışma boyunca 4 kez 1.olan Nevşehirimizin gururu İbrahim Yıldız final de "Bir Ayrılık Bir Yoksulluk" Neşet Ertaşın bozlaklar harici kırık havalar türküsünden yorumu zor bir türküyü seslendirerek performansı ile yine tüm Türkiye'yi büyüledi.

Final de 1 puanla grup birinciliğini kaçırdı. Jurideki Usta Sanatçı Cengiz Özkan Sivasın sarı çiçeği vardır sen anadolu da açan altın bir çiçeksin dedi. Cengiz Özkan ve İsmail Altun saraydan 10 tam puan alan Nevşehirimizin gururu gönüllerin birincisi İbrahim Yıldız diğer jurilerden 9 ar puan alarak toplamda toplamda 47 puan alarak rakibinden 1 puan düşük alarak finale veda etti.

Takipçileri sosyal medya hesaplarından 1.'liği kaçıran ibrahim Yıldız için üzüntülerini dile getiren mesajlar attılar. Finale kalan Ömer Ahmet Turhan oldu. Finale kalan iki sanatçı Ömer Ahmet Turhan ve Ali Açıkyol yarıştı ve Ömer Ahmet Turhan 1. olarak 500 bin TL'nin sahibi oldu.

ND Haber olarak Nevşehirimizin bağrından çıkan tüm Türkiye'de gönüllere taht kuran gönüllerimizin birincisi bozkırın yeni yıldızı Altın çiçeği İbrahim Yıldız kardeşimizi tebrik ediyoruz... Yolun açık olsun diyoruz.