Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen belediyedeki yoğun temposunu hız kesmeden sürdürüyor.

Nevşehir'de, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde aday adaylığı başvuru süresinin ardından aday belirleme sürecinde heyecan dorukta.Bu süreçte aday adayları ile birlikte mevcut belediye başkanları da büyük bir heyecanla partilerinin genel merkezleri tarafından verilecek kararı beklerken Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, sanki 3 ay sonra seçim olmayacakmış gibi belediyedeki mesaisine devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok” Belediye Başkanı Rasim Arı: “Bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok”

Bugün Kayseri'de DSİ, Karayolları ve Orman Bölge Müdürleri ile görüşmelerde bulunan Savran, sosyal medya hesabından Kayseri'deki temaslarına ilişkin fotoğraflar paylaştı. Nevşehir Belediyesi'nin 2024 yılı yatırımlarını planladıklarını aktaran Savran, 'Nevşehir'imizin her noktasına yeni bir hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.