NTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı NTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

31 Mart yerel seçimlerine çok profesyonel çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) şuana kadar en çok projeye sahip parti konumunda.

Nevşehir 31 Mart yerel seçimlerine kilitlenmiş durumda. Bu kapsamda parti adaylarının projeleri ön plana çıkıyor. Şuana kadar 63 projeyi halka tanıtan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, bu projeler ile seçimden sonra bir bir hayata geçirmeyi amaçlıyor. Doğunun özellikle mahalle pazarları, mahalle konakları, çevre yolu, yeni sanayi, otopark, kentsel dönüşüm gibi projeleri daha çok ön plana çıkıyor.

Her gittiği platformda bu projelere bir bir değinen Adnan Doğu, 'Bu şehir bizim, bu şehirde yaşayan insanlar bizim' diyerek onlara hizmet etmenin öneminden bahsediyor.

Projelerin hayata geçirilmesi anlamında da Özellikle MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin de desteğini alan Doğu, 'Sözümüz esnaf sözü. Hepsi ve daha fazlasını bu şehre kazandıracağız. Ayırmadan, ayrışmadan kucaklayıcı bir siyaset ile hemşerilerime hizmet edeceğim.' dedi.

Adnan Doğu Bülten