Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Vergi Usul Kanunu'na Göre Sürgem kapsamında "Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi" seminerini gerçekleştirdi. Türmob Genel Başkanı Sayın Emre KARTALOĞLU'nun da katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, protokol, değerli katılımcılar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslektaşlar ve stajyerler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Nevşehir SMMMO Başkanı Filiz SAYIN, Türmob Genel Başkanı Sayın Emre KARTALOĞLU'nun Nevşehir SMMM Odası üyeleri ile birlikte aralarında bulunmasına teşekkür etti. Sayın SAYIN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin karşılaştığı sorunlara vurgu yaparak, sektörel güncel gelişmeleri ele aldı. Mesleki zorluklar konusunda önemli konulara değindi.

Türmob Genel Başkanı Sayın Emre KARTALOĞLU, memleketi olan Nevşehir'de evinde olmaktan ve Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası meslektaşlarının arasında olmaktan duyduğu samimi memnuniyeti ifade ederek etkinliğe katılan Mali Müşavir meslektaşlara meslekteki son güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Vergi Usul Kanunu'na Göre Enflasyon Düzeltmesi konusunda yapılan sunumu Sürgem Eğitmeni YMM Abdullah KİRAZ gerçekleştirdi. 2024 yılına dair Enflasyon Muhasebesi ile ilgili önemli ve detaylı bilgiler paylaşılarak, katılımcılar bu konuda güncel ve pratik bilgiler edindi.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen seminere protokol, davetliler, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve stajyerler yoğun katılım gösterdi. Meslektaşlar arası etkileşim, sektörel konularda bilgi alışverişi sağladı.

Seminer aynı zamanda, mesleğe yeni katılan Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler meslektaşlara ruhsatlarının törenle sunulduğu özel bir anı da barındırdı. Bu anı, aileleriyle birlikte paylaşan yeni meslek mensupları, sektöre adım atmış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Nevşehir SMMMO Başkanı Filiz SAYIN, 2024 yılında Odamızda Meslektaşlarımıza ve stajyerlere eğitimlerin artarak devam edeceğini vurgulayarak, meslek mensuplarına sektörel gelişmeleri takip etme ve bilgi sahibi olma fırsatı sunacaklarını belirtti.

Başkan Arı’dan Kuran Kursu Ziyareti Başkan Arı’dan Kuran Kursu Ziyareti

Etkinlik, sektördeki meslek mensuplarını bir araya getirerek, mesleki gelişim ve bilgi paylaşımına katkı sağladı. Nevşehir SMMM Odası olarak katılımcılara teşekkür ederiz.