Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Filiz SAYIN, Başkan Yardımcısı Bayram ŞAHİN, Genel Sekreter ve Muhasip üye Faruk ARIKAN ve Avanos İlçe Temsilcisi Yaşar Kemal ÖZÇELİK ile birlikte, yeni dönemde Nevşehir Milletvekilleri seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ak Parti Milletvekili Sn. Süleyman ÖZGÜN ve Ak Parti Milletvekili Sn. Emre ÇALIŞKAN'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Mesleki sorunlar ile ilgili yasalaşması talep edilen maddeleri ve çözüm önerilerimizi anlatan dosyamızı kendilerine sunduk.

Ziyarette ayrıca mesleğimizin sorunları ve çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak

mesleki sorunlarımızın acil çözüm beklediğini ve Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak mesleki sorunlarımızın çözümünde Milletvekillerimize destek olmaya ve çalışmaya hazır olduğumuzu bildirdik.

NEVBİAD'dan Vali Fidan'a Ziyaret NEVBİAD'dan Vali Fidan'a Ziyaret

Verimli geçen ziyaretlerimizde Nevşehir'imizin gelişimi ve büyümesi için Sayın Milletvekillerimize büyük sorumluluklar düştüğünü belirttik.

Nevşehir SMMM Odası tüm kurullarım adına, Milletvekillerimizin göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.

Filiz SAYIN

Nevşehir Serbest Muhasebeci

Mali Müşavirler Odası Başkanı