26 mayıs perşembe günü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile YENDER ( YENİ NESİL EGİTİMCİLERİ DERNEĞİ ) arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan bu protokol ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve YENDER arasında çeşitli projeler kapsamında işbirliği anlaşması sağlanmış olundu.

Protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği Başkanı İftariye ATALAY ile birlikte imzaladı.

Başsavcı İsmet Çınar'dan Versa Hastanesi Yönetim Kurulu'na Veda Ziyareti Başsavcı İsmet Çınar'dan Versa Hastanesi Yönetim Kurulu'na Veda Ziyareti

İşbirliği protokolü imza töreninde, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Memet POLAT ile Birlikte Yeni Nesil Eğitimcileri Derneği Başkanı İftariye ATALAY ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Memet POLAT, işbirliği protokolünün ilimiz eğitimine hayırlı olmasını diledi ve eğitime desteklerinden dolayı YENDER Kurucu Başkanı İftariye ATALAY'a teşekkürlerini iletti.

Protokol ile başta Nevşehir olmak üzere Tüm Türkiye'de çömlek, seramik, ebru gibi el sanatları kursları ile fotoğrafçılık, dron, fotoğraf ve video düzenleme gibi medya kurslarının düzenlenebilmesi başta olmak olmak üzere düzenlenecek birçok kurs ile öğrencilerin sosyal, kültürel ve mesleki becerilerinin gelişimine katkıda bulunulması, üretim odaklı işlevsel tematik atölyelerin oluşturulması ve katılımcıların meslekleri ile ilgili iş olanakları bulmalarına katkı sağlanması planlanmaktadır.

Mehmet ARAS...