Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu için yapılan muhteşem video günün en çok konuşulanı oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanlığı yarışının en güçlü adaylarından Adnan Doğu, çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Bu kapsamda gittiği her yerde ekibi tarafından fotoğraflanan MHP'nin adayı Adnan Doğu için muhteşem bir video hazırlandı.

Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı

Nevşehirli vatandaşlar ile sıkı sıkı kucaklanan ve dertlerine ortak olan Doğu için videoda; 'Güzel Gülüyor. Güzel Bakıyor. Öyle bir insan ki sevdiğini canın öte seven biri… Öyle temiz ki kalbi, deli gibi aşık biri. Eğer sizin de hayatınızda böyle biri varsa onun değerini bilin…' sözleri dillendirildi.

Bu özlerin ardından Ahmet Şafak'ın Reislerde sever' isimli şarkısı çalındı.

Şimdilerde tüm Nevşehirlinin dilinde bu sözler ve video var. Özellikle sosyal medya hesaplarında bu video şehir gündemine oturmuş durumda.

Videonun paylaşımı da her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Klip için tıklayınız

Adnan Doğu Bülten