Nevşehir'de 32 yıldır Yaşar Sigorta adı altında sigorta Acenteliği yaparak köklü bir geçmişe sahip Hüseyin Yaşar İyilikli, Bekdik Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıkladı. İyilikli, doğma büyüme Nevşehirli olmanın verdiği tecrübeyle, mahalledeki gelişmeleri yakından takip ederek hizmet sunmayı amaçlıyor.

Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı

Adaylığını duyuran İyilikli, "DESTEK SiZDEN, HiZMET BiZDEN" slogani ile mahalle sakinlerine seslendi. 32 yıllık sigorta acenteliği geçmişi ve yerel bilgi birikimiyle mahalleye değer katacağını vurgulayan İyilikli, profesyonel deneyimiyle mahalle sakinlerinin güvenini kazanmayı hedefliyor.

Bekdik Mahallesi'nde ikamet etmenin bir ayrıcalık olduğunu belirten İyilikli, mahallenin sosyal ve ekonomik dinamiklerine hakim olduğunu ifade etti. Mahalledeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşmayı planlayan İyilikli, katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak ortak akıl ile çözümler üretmeyi amaçlıyor.

Hüseyin Yaşar İyilikli'nin muhtar adaylığı, mahalledeki sakinler arasında heyecan yarattı.