Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada; "Vatadandaşlarımızn bir hayali daha gerçek oluyor... Yıllardır vatandaşlarımızın Damlayan seli olan ve 3 senedir peşinde olduğumuz.

Dere Islah projemiz 2022 yılında yatırım programa alınmıştır.

Programı, projeleri bizzat yerinde inceleyen ve yakından takip edeceklerini dile getiren SYN. Süleyman ÖZÇELİK

Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle örnek çalışmalara imza attı. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, bu kezde beldenin kanayan yarası haline gelen Dere Islah projesinde mutlu sona ulaştı.

Dere ıslahı projesinin kasabaya hayırlı olmasını dilerken, bu projenin Nar kasabasının daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceğe sahip olmasında önemli bir rol oynayacağına işaret etti.

Başkan Özçelik, verilen sözlerin yerine getirilmesinin kendilerine mutluluk verdiğini belirtti ve halkın gönüllerine köprü olmaya devam edeceklerini ifade etti.

DSİ 12.Bölge Müdürlüğü tarafından Genç ve Sarıyaprak derelerinin taşkınlardan,yerleşim merkezinin ve bahçelerin korunması amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları projelerin de hayata geçirilmesi konusunda önemli katkıları bulunan Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Ebubekir GİZLİGİDER'e Akparti İl Başkanımız Sayın Ali KEMİKKIRAN'a Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Süleyman ÖZGÜN'e ve Sayın Emre ÇALIŞKANA'a teşekkürlerimi sunarım.

Nar'da Gözlük Tamir ve Bakımı Yapılacak Nar'da Gözlük Tamir ve Bakımı Yapılacak

Nar'ımıza Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle