Nevşehir Belediyespor, Teknik Direktör İbrahim Cezayir tehdit ve saldırıya uğradığını iddia eden bir kamuoyu duyurusu yayınladı.

Kamuoyunun Bilgisine

10. Hafta itibari ile son sırada bulunan nevşehirbld.spor ile başladığımız süreci, 11. Sıraya yükselerek düşme hattının üzerine çıkardık. Bunu Hep birlikte başardık.

2. Yarıya başladığımızda Tokat ve Balıkesirspor deplasmanlarından puan alamadığım ve Balıkesirspor maçını sattığım iddaa edilerek görevime son verildi. Balıkesir maçı sonrası salı gününden itibaren antrenmanlara çıkarılmadık.

Cuma günü Gazi stadındaki antrenmana gitmek isterken yönetim tarafından tehtit ve saldırı yapılarak görevimizi yapmamız engellenip antrenmana alınmadık.

Hayatım boyunca maç satmayı bırakın, ne bir menajerden, ne bir futbolcudan, ne de bir yöneticiden 1 kuruş almadım, bu dürüstlüğümü tüm Türk futbol camiası çok iyi bilmektedir.

1,5 yıllık sözleşmemin bu seneki kısmını, ayrıca sebat ve

Bergamaspor maçı primlerini talep ettim.

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok” Belediye Başkanı Rasim Arı: “Bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok”

Seneyeki sözleşme bedelimi iade ettiğini belirttim, ancak bana yapılacak ödeme planımı kabul edilmedigi için tek taraflı fesih yapılarak görevimize son verilmiştir.

Maddi manevi büyük fedakarlık yaparak, 7/24 çalışıp takımı Hepbirlikte toparladık ayağa kalktık. İnanılmaz mücadele veren çok değerli futbolcularım ve çalışma arkadaşlarıma teşekkrü eder, Nevşehir bld.spor taraftarına ve halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Nevşehir bld.spora ve değerli futbolcularıma gönülden başarılar dilerim.