48. Anadolu Odaları Platform Toplantısı, NSMMM Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. TÜRMOB Genel Başkanımız Sn. Emre KARTALOĞLU ve Çankırı SMMM Odası Başkanı ve Anadolu Odaları Platform Başkanı Sn. Murat AMASYA’nın başkanlık yaptığı toplantıya; Aksaray Oda Başkanı Sn. Abdurrahman ÖZKAN, Ankara Oda Başkanı Sn. Turgut BAHADIR, Bilecik Oda Başkanı Sn. Ertuğrul AÇIKGÖZ, Erzincan Oda Başkanı Sn. Zeki POLAT, Erzurum Oda Başkanı Sn. Şimşek AKPINAR, Eskişehir Oda Başkanı Sn. Ersin KARAKOÇ, Karaman Oda Başkanı Sn. Umut AYDIN, Nevşehir Oda Başkanı Sn. Filiz SAYIN, Kayseri Oda Başkanı Sn. Ali YEDİKAYA, Kırıkkale Oda Başkanı Sn. Engin AVCI, Kırşehir Oda Başkanı Sn. Haydar ZENGİN, Konya Oda Başkanı Sn. Abdil ERDAL, Niğde Oda Başkanı Sn. Halil DEMİRDİLEK, Sivas Oda Başkanı Sn. Metin BOYRAZ ve Yozgat Oda Başkanı Sn. Harun EVCİMEN katıldılar. Ayrıca, konuk olarak Mersin Oda Başkanı Sn. Emin Levent TÜRKİLİ ile Kahramanmaraş Oda Başkanı Sn. Abdullah KALIN ve kurul üyeleri de toplantımıza iştirak ettiler.

Platform sonrası düzenlenen akşam yemeğine katılımları ile bizleri onurlandıran TÜRMOB Genel Başkanımız başta olmak üzere, tüm oda başkanlarımıza, misafir kurul üyelerine ve odamızın kurul üyelerine şahsım ve odam adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

  FİLİZ SAYIN

Oda Başkanı

                                                                                                                      

Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı Bizans Kapadokya'sı: Yerel ve Bölgeler Arası Perspektiflerden "Bir Toplumu Görünür Kılmak” Konferansı Yapıldı

Aop Resi̇m 2

Aop Resi̇m 3

Aop Resi̇m 4